Share with your friends


Submit

Asociația Bistrița Civică a adunat ONG-urile la aceeași masă. Ce s-a discutat | Timp Online

20/06/2014

Asociaţia Bistriţa Civică, condusă de Florin Chereji, a adunat, joi seara, mai multe organizaţii nonguvernamentale locale la aceeaşi masă în vederea stabilirii unei strategii de colaborare pe termen lung. ONG-uri care activează în domeniul tineretului, social, al mediului, dar şi civic au fost de acord că scopul tuturor este comun, acela de a schimba în bine societatea bistriţeană.

Au răspuns invitaţiei adresată de Asociaţia Bistriţa Civică mai multe ONG-uri din Bistriţa, cum ar fi Centrul Creştin Onisim Bistriţa în care sunt găzduite persoane care au fost private de libertate, Asociaţia Prosocial, Asociaţia Tineri pentru Comunitate, Asociaţia Impact, Fundaţia Inocenţi, Asociaţia Harta Verde, Grupul de Acţiune Locală GAL Ruralis, Asociaţia Amazoanele bistriţene.

Fiecare participant la dezbatere a prezentat, pe scurt, activitatea ONG-ului, dificultăţile cu care se confruntă şi a venit cu idei pentru o viitoare colaborare între structurile nonguvernamentale. Cei mai mulţi dintre participanţi s-au plâns că accesează cu greu fondurile de la Primăria Bistriţa şi Consiliul Judeţean întrucât e nevoie de o cantitate foarte mare de documente care necesită mai mult efort decât implementarea în sine a proiectelor.

Articolul integral pe Timp Online | Text și foto Cristiana Sabău, 20 Iunie 2014

Share with your friends


Submit
0 Comentarii
Spune-ți părerea

Adresa de email nu va fi publicată

Lasă un răspuns