Share with your friends


Submit

Pădurea Codrișor, luată cu asalt de copii talentați din Bistrița. Nici vedetele locale nu au ratat distracția | Bistrițeanul

26/04/2015

Peste 200 de bistriţeni şi-au petrecut după-masa în Poaiana Căprioarelor din Pădurea Codrişor, acolo unde distracţia, muzica, dansul şi buna dispoziţie au făcut legea, preţ de câteva ore. Printre concurenţii înscrişi în concurs s-au numărat şi copiii unor vedete locale. Totul s-a încheiat cu un savuros concert al trupei „Profii”.

Bistriţenii au luat cu asalt în această după-masă pădurea Codrişor pentru a se distra şi a se bucura de ultima duminică splendidă a lunii aprilie şi pentru a participa la concursul iniţiat de Bistriţa Civică şi dotat cu premii atractive de 500, 300 şi 200 de lei.

Aproape 20 de copii şi tineri s-au înscris la preselecţia desfăşurată azi în Poiana Căprioarelor iar printre ei s-au numărat Rareş Berari (băieţelul de 6 ani al directorului postului local de televiziune AS TV), Ania Georgiana Moldovan – nepoate fostului primar Vasile Moldovan care a venit s-o încurajeze şi s-o susţină, schimbând câteva cuvinte şi cu fostul prefect Viorel Pupeză, prezent şi el azi în Pădurea Codrişor – dar şi fraţii Bogdan şi Dragoş Popa, recent laureaţi la concursul de chitară clasică de la Odorheiul Secuiesc.

Articol integral pe Bistrițeanul | Ioana Bradea, 26 Aprilie 2015

Share with your friends


Submit
0 Comentarii
Spune-ți părerea

Adresa de email nu va fi publicată

Lasă un răspuns