Share with your friends


Submit

S-a lăsat cu lacrimi și tristeți nemărginite în finala „Copiii bistrițeni sunt talentați” | Bistrițeanul

10/05/2015

Celebrul solist al legendarei formaţii Pheonix – Mircea Baniciu – a încins atmosfera astă-seară în Sala Polivalentă, acolo unde cei 12 finalişti au luptat pentru marele premiu de 500 de lei.

Cei mai mici dintre concurenţi au izbucnit în lacrimi auzind că nu se află pe podium. Toţi însă au primit cărţi de la Librăriile Aletheia drept consolare.
Sala Polivalentă s-a umplut în acestă după-amiază de bistriţeni dornici să asiste la marea finală a concursului „Copiii bistriţeni sunt talentaţi”, aflat la prima ediţie şi organizat de Asociaţia Bistriţa Civică, în cadrul unui amplu program de evenimente dedicate Pădurii Codrişor.

12 copii s-au calificat la sfârşitul lunii aprilie în finala de azi iar juriul alcătuit din profesorii Ioan Bâca, Marius Rus şi Viorel Simionca a avut o misiune deosebit de ingrată, după cum s-a exprimat şi preşedintele asociaţiei organizatoare, Adrian Florin Chereji, care a subliniat cât este de dificil să nu nedreptăţeşti vreun concurent, mai ales când este vorba de talent şi de performanţe în diferite domenii ale artei.

„Învingători sunt toţi copiii care au evoluat cu atâta dezinvoltură şi talent în faţa voastră” a spus Adrian Florin Chereji, care – în timp ce juriul a fost ocupat cu deciziile finale – a prezentat, pe scurt şi proiectul „Salvăm Pădurea Codrişor”.

„Nu este un proiect îndreptat împotriva nimănui, este pur şi simplu un proiect care se adresează bistriţenilor” a spus preşedintele Asociaţiei Bistriţa Civică, adăugând că cei care au iniţiat acest proiect îşi doresc doar să „salveze Pădurea Codrişor de la uitare şi degradare”…

Articol integrap pe Bistrițeanul | Ioana Bradea, 10 Mai 2015

Share with your friends


Submit
0 Comentarii
Spune-ți părerea

Adresa de email nu va fi publicată

Lasă un răspuns