Share with your friends


Submit

Se caută 4.000 de semnături! Bistrița Civică vrea să reintroducă Pădurea Codrișor pe lista zonelor de agrement | Bistrițeanul

17/05/2015

În fiecare sâmbătă, până în 15 iunie, simpatizanţii şi susţinătorii Asociaţiei “Bistriţa Civică” dar şi fanii Pădurii Codrişor sunt aşteptaţi în parcarea din faţa ştrandului municipal. Sunt necesare 4.000 de semnături pentru a determina Consiliul Local să reintroducă zona Codrişor în lista zonelor de agrement din Bistrița!
“Ajută-ne să strângem minim 4000 de semnături pentru a determina Consiliul Local să reintroducă zona Codrișor în lista zonelor de agrement din Bistrița!” scriu membrii Asociaţiei Bistriţa Civică pe site-ul lor oficial, anunţând totodată, că orice bistriţean care se simte ataşat de Pădurea Codrişor poate să susţină printr-o semnătură proiectul prin care asociaţia încearcă să reintroducă zona Codrişor în lista zonelor de agrement ale oraşului.

În acest sens, în fiecare sâmbătă, până în 15 iunie, în parcarea de lângă ştrand vor avea loc întâlniri pentru semnarea listelor de susţinători, predarea listelor completate, ridicarea de formulare şi pliante cu proiectul Salvăm Pădurea Codrişor.

Articol integral pe Bistrițeanul | Ioana Bradea, 17 Mai 2015

Share with your friends


Submit
0 Comentarii
Spune-ți părerea

Adresa de email nu va fi publicată

Lasă un răspuns